top of page
3W0A9089_edited_edited.jpg

Equip Satisfacshow

                              MÚSICS - ACTORS

Francesc Vidal ​

Sergi Basart

Dario Garcia

Oriol Escolano

3W0A7655.jpg

Nascut a Granollers (1987). Va iniciar els seus estudis al conservatori de música Josep Maria Ruera, on va estudiar saxòfon amb Llibert Fortuny. Al 2005, comença els estudis superiors a l’ESMUC, on va rebre clases de Eladio Reinon.Ha tocat amb grups com Arangu, The Gramophone Allstars i Always Drinking Marching Band. Actualment actua amb el seu projecte Francesc Vidal Quintet, amb la Big Band de Granollers, o amb projectes infantils amb la Dàmaris Gelabert i Ventolera. 

Trompetista nascut a Barcelona (1985). Des de ben petit s'inicià en l'estudi musical estudiant trompeta amb els professors Xavi Criado, Fredi Garcia i Marcos Faus i piano amb el professor Jordi Huguet; posteriorment estudià el grau de musicologia històrica a l'Esmuc. Combina la seva dedicació professional en l'àmbit de la docència amb el de la interpretació, col·laborant regularment en formacions d'una sòlida trajectoria artística com Always Drinking Marching Band, Strombers, B-Funk o The Black Beltones realitzant actuacions arreu del continent europeu.

3W0A7621.jpg
3W0A7605.jpg

Nascut a Tenerife (1976). Als sis anys comença els seus estudis musicals a la acadèmia de l'Agrupació Musical Orotava. Després va continuar fins el grau mig al Conservatori Superior de Música de Santa Cruz de Tenerife. Diplomat en Magisteri Musical (1998) i Llicenciat en Filologia Hispànica (2002). L'any 2006 es trasllada a Barcelona on resideix en l'actualitat. A Catalunya ha participat en diversos musicals (Spamalot, La Bella y la bestia, Hair, Los miserables, Molt soroll per no res, La jaula de las Locas), formacions de música tradicional, big bands i amb artistes com Santiago Auserón o Los Manolos, entre d'altres. Actualment treballa com a trombonista free lance. També es instrumentiste de trombó baix, tuba i fiscorn.

3W0A7639.jpg

Va néixer l'any 1996 a Barcelona. Comença els seus musicals als 6 anys a l'escola de música Diaula, escollint de seguida la trompeta com els seu instrument principal la trompeta. Accedeix als estudis del Grau Superior en música clàssica al Conservatori del Liceu on es gradua l'any 2019 tutelat per Josep Casado (solista orquestra del Gran Teatre del Liceu). Participa també en classes magistrals de grans trompetistes de renom internacional com Matthias Höfs, Giuliano Sommerhalder, Manuel Blanco, Rudi Korp, entre d'altres.  Simultàniament comença a girar per Catalunya i Espanya amb diferents formacions com Sybarites, Green Valley, Mishima i la Always Drinking Marching Band, entre moltes altres. També ha participat com a intèrpret en una vintena de treballs discogràfics de tot tipus d'estils musicals.

Esther Muñoz

7I8A6170.jpg

Nascuda a Vilanova i la Geltrú (1992), inicia violí als 6 anys a l’escola municipal i posteriorment inicia tuba amb el Juan Rodriguez fins que comença grau superior al Conservatori del Liceu amb el Joan B Domenech. Ha actuat amb bandes com la Sidral Brass Band, Balkan Paradise Orchestra i Always Drinking Marching Band. Ha gravat amb diversos artistes del panorama català com OkDw, Joan Thelorious, Sabor de Gracia, Landry el rumbero, i la cantant internacional Samantha de Siena.

DIRECCIÓ

Jordi Purtí

3W0A9147.jpg

Nascut a Manresa, comença al món de l’espectacle fent acrobàcies i malabars en un moment
d’explosió de les rues i les cercaviles. Estudia Mim i Pantomima a l’Institut de Teatre de
Barcelona. La seva universitat van ser els cinc anys d’actor a la companyia Els Joglars
participant en la creació de dos espectacles i tres sèries de televisió. Després comença a
escriure i dirigir les seves pròpies. A dia d’avui porta 70 obres estrenades. L’atrau afrontar
reptes en diversos formats i estils. Això fa d’ell un professional versàtil. Han treballat i creat
sota la seva direcció: Marcel Gros, Ínfima la Puça, Monti i cia, La Industrial Teatrera, Toni Albà,
Luciano Federico, Paco Morán, Poca Conya, El Terrat, VolRas, Spasmo Teatro, La Baldufa,
Xirriquiteula, Titiriteros de Binèfar, Jordi Bertran, Òpera de Cambra de Sant Cugat, Guillem
Albà, Always Drinking Marching Band, Les 3T de Tolouse, Cor de Teatre, Forani Teatre,
Orquestra de Cambra de l’Empordà, etc.

mim uri.jpg
bottom of page